Jätä soittopyyntö

Varaa majoitus

Tilaa uutiskirje
Lue uusin uutiskirjeemme

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1
FIN-73310 TAHKOVUORI
Myyntipalvelu 0600 550 147
sales@tahkospa.fi
Vastaanotto 0600 550 148
info@tahkospa.fi
(0,8 €/min+pvm/mpm)
Lääkäripäivystys
010 414 00
Tietosuojaseloste

Tahko Spa Hotel tarjoaa uutta ympäri vuoden: uusi SuperParkin sisäaktiviteettipuisto liikuttaa viihteellisesti kaikenikäisiä

 

Uusi SuperCorner -sisäaktiviteettipuisto houkuttaa liikkumaan leikkien, seikkaillen, pelaillen ja freestyle-lajeja kokeillen. Kokemuksiin koukuttuu positiivisesti myös digitaalisessa ympäristössä. SuperCorner rakentuu Tahko Span yhteyteen, nykyisen liikuntahallin tiloihin. 

 

”Joulukuussa avattava SuperCorner tuo Tahkolle 1000 hauskaa säästä riippumatonta lisäliikuntaneliötä”, iloitsee Tahko Span Heikki Vienola. Uusi kumppanuus lisää merkittävästi Tahkon ympärivuotista vapaa-ajan tarjontaa ja vahvistaa Tahko Span asemaa Pohjois-Savon kiinnostavimpana majoitus- ja viihdekeskuksena. Vauhdikkaasti kasvavalle SuperParkille Tahkon puisto on jo yhdestoista uusi avaus vuoden 2017 aikana.

 

Tahko Span omistajat Heikki Vienola ja Jarmo Perttilä sekä SuperParkin kehitysjohtaja Taneli Sutinen ja Tahkon SuperCornerin lisenssiyrittäjä Kari Ikonen Riemuliikunta Oy:ltä arvostavat aktiivista elämää. ”Mielekäs liikkuminen edistää hyvinvointia ja elämänlaatua. Tavoitteemme on tarjota hyväntuulisia liikuntahetkiä vuosittain 30 000 Tahkolla kävijälle”, Kari Ikonen sanoo.

 

”SuperParkissa liikkuvat niin naperot, nuoret, aikuiset kuin ikäihmiset oman tasonsa mukaan. Puistoissamme on leikkimieliseen liikkumiseen tarkoitettu seikkailualue, Game Arena eri lajien kokeiluun ja vauhtilajien freestyle-alue, jossa voi mm. skeitata, scootata ja temppuilla trampoliineilla,” valottaa Sutinen SuperParkin moneen muotoutuvaa toimintakonseptia.

 

Mikä tekee SuperParkista erityisen? ”Kohtaamme vierailijat jo ennen puistoon saapumista digitaalisesti. Omat suoritukset ja kokemukset tallentuvat käyttäjätilille, josta kokemuksia voi jakaa edelleen”, Sutinen kertoo. ”Erityisesti teinit ja nuoret aikuiset arvostavat kokemusten jakamista sosiaalisessa mediassa. Muistijälki omista saavutuksista kannustaa kaikenikäisiä kävijöitä uusimaan hauskan kokemuksen”, täydentää Ikonen.

  

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt

Heikki Vienola

Tahko Spa Oy hallituksen puheenjohtaja

p. 050 65110

heikki.vienola@wulff.fi

 

Taneli Sutinen

SuperPark-konserni 

kehitysjohtaja

p. 040 524 9928

taneli.sutinen@superpark.fi

 

Kari Ikonen

Riemuliikunta Oy

toimitusjohtaja

p. 044 748 1412

kari.ikonen@tahko.com

  

Tahko Spa kehittyy ja uudistuu paikallisten kumppaneiden kanssa

Tahkolaiset Heikki Vienola ja Jarmo Perttilä tarjoavat idearikkaille, urheilullisen ja viihteellisen arvomaailman jakaville yrittäjille mahdollisuuden järjestää tapahtumia, tarjota palveluita ja myydä paikallisia tuotteita. Suomalainen SuperPark jatkaa uusien yhteistyökumppanuuksien sarjaa. Ensimmäinen julkaistu kumppanuus oli nilsiäläinen Liepuskan Herkkupaja.

 

Tahko Spa – naurua, riemua, liikuntaa, elämyksiä

Tahko Spa Oy on vuonna 2005 perustettu majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus. Yhtiön Tahko Spa Suites -lomahuoneistot ovat tyylikkäitä, tilavia ja hyvin varusteltuja lomahuoneistoja, jossa viihtyvät niin kotimaiset kuin kansainväliset asiakkaat.

 

SuperPark 

Vuonna 2012 perustettu SuperPark on kotimainen kasvuyritys, jolla on hyvät näkymät myös kansainvälisille markkinoille. Pisimmällä suunnitelmat ovat Ruotsissa ja Kiinassa, joissa molemmissa ensimmäiset SuperParkit avataan vuoden 2017 aikana. Suomessa SuperPark-sisäaktiviteettipuistoja löytyy Espoosta, Jyväskylästä, Oulusta, Tampereelta, Vantaalta ja Vuokatista. Lisenssisopimuksella toimivia kohteita ovat Tahkon lisäksi Supercorner Pitkälahti (Kuopio) ja myöhemmin tänä vuonna aukeavat SuperPark Joensuu ja SuperPark Hyvinkää. Vuoden 2018 aikana yhtiö avaa Suomeen viisi uutta lisenssikohdetta. 

 

Uusia työpaikkoja nuorille 

SuperPark työllistää erityisesti nuoria. Yhtiö on saanut hyvää palautetta yhteisöllisestä ja osallistavasta kulttuurista. Tahkon alueelle SuperPark tuo 5 uutta työpaikkaa. Hankkeeseen investoidaan n. 0,5 meur. Joulukuussa 2017 avattavan Tahkon SuperCornerin koko on 1000 neliötä ja sinne odotetaan 30 000 kävijää vuosittain.

 

 

 

Kuvamateriaalia median käyttöön täällä

Jätä soittopyyntö

Varaa majoitus

Tilaa uutiskirje
Lue uusin uutiskirjeemme

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1
FIN-73310 TAHKOVUORI
Myyntipalvelu 0600 550 147
sales@tahkospa.fi
Vastaanotto 0600 550 148
info@tahkospa.fi
(0,8 €/min+pvm/mpm)
Lääkäripäivystys
010 414 00
Tietosuojaseloste