Jätä soittopyyntö

Varaa majoitus

Tilaa uutiskirje
Lue uusin uutiskirjeemme

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1
FIN-73310 TAHKOVUORI
Myyntipalvelu 0600 550 147
sales@tahkospa.fi
Vastaanotto 0600 550 148
info@tahkospa.fi
(0,8 €/min+pvm/mpm)
Lääkäripäivystys
010 414 00
Tietosuojaseloste

Uusia italialaisia makuja Tahkolle: rakastettu El Monte avaa Tahko Spahan ravintolan ja viinibaarin

Tahko Spa laajentaa jälleen palvelujaan, kun kymmenvuotias klassikkoravintola El Monte avaa 150-paikkaisen italialaisen ravintolan ja lähes 100-paikkaisen viinibaarin Spahan marraskuun alussa. Ruoka- ja viinivalikoima sekä tunnelma rakentuvat rakastetun El Monten mallin mukaan, aitoja italialaisia makuja asiakkaille tarjoillen.

Nykyisen Span ravintolan, Trattorian, tiloja kasvatetaan ja uudistetaan. Jatkossa keskeisellä paikalla Spassa sijaitsevaan ravintolaan pääsee pistäytymään kätevästi myös pohjoispäädystä. “Näin Span läpi pääsee kulkemaan helposti ja myöhäisillan menot Piazzalla ovat vain 150 askeleen päässä. Spata ei enää tarvitse kiertää kuin tahkoa”, sanoo Span omistaja Heikki Vienola.

El Monten ja Tahkon uuden italialaisen ravintolan toimintaa pyörittävän Nöyrärenki Oy:n Kirsi Voutilainen-Liukkonen tietää erityisesti viinibaarikonseptin olevan Tahkolla vierailevien mieleen. “Tällainen meiltä on puuttunut ja tätä odotetaan. Rento oleskelutila, kattava valikoima hyviä eri hintaisia viinejä ja makoisia tapaksia. Viinibaarissamme viihtyvät perheet, pariskunnat, ystäväporukat ja yritysryhmät."

El Monte on Tahkon alueella käsite. Nimi lupaa hyvää ruokaa ja palvelua perheille, sillä esimerkiksi lapset on aina huomioitu omilla herkkuannoksilla, joista vanhemmat pitävät myös sopivan hinnan puolesta. Miten tämä toteutuu Spaan ravintolassa? “Span italialaisessa ravintolassa on El Monten sydän”, sanoo Pekka Liukkonen. “Tuttuja juttuja ovat laatu, palvelu ja aidot raaka-aineet, esimerkiksi Italiasta ja Espanjasta tuodut juustot. Perheet viihtyvät meillä vähintään yhtä hyvin kuin El Montessa. Uutta on tietenkin viinibaari – ja se, että Span ravintola on italialainen.

Mikä on uuden ravintolan nimi? “Se on vielä salaisuus – ja se on jotain vahvasti italialaista ja Tahkolle sopivaa samaan aikaan”, vihjaa Vienola. Seuraa uutisia avajaisten ajankohdasta ja tule ottamaan selvää nimestä ja ravintolan tarjonnasta!
 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt
Tahko Spa Oy

Heikki Vienola
hallituksen puheenjohtaja
p. 050 65110
heikki.vienola@wulff.fi
 

El Monte
Kirsi Liukkonen
toimitusjohtaja
p. 050 380 0048
Pekka Liukkonen
keittiöpäällikkö
p. 050 530 0083
ravintola@elmonte.fi

Tahko Spa kehittyy ja uudistuu paikallisten kumppaneiden kanssa
Tahko Spa tarjoaa viihteellisen ja urheilullisen arvomaailman jakaville yrittäjille mahdollisuuden järjestää tapahtumia, tarjota palveluita ja myydä paikallisia tuotteita. Tahkolainen El Monte jatkaa uusien yhteistyökumppanuuksien sarjaa. Viimeksi julkaistu kumppanuus oli kotimainen kasvuritys SuperPark.

Tahko Spa – naurua, riemua, liikuntaa, elämyksiä
Tahko Spa Oy on vuonna 2005 perustettu majoitus-, kylpylä- ja viihdekeskus. Yhtiön Tahko Spa Suites -lomahuoneistot ovat tyylikkäitä, tilavia ja hyvin varusteltuja lomahuoneistoja, jossa viihtyvät niin kotimaiset kuin kansainväliset asiakkaat.

El Monte
Ravintola El Monte vietti helmikuussa 10-vuotisjuhliaan. Tähtitahkon kiinteistössä, keskeisellä paikalla Tahkolla sijaitseva El Monten menestys perustuu ystävälliseen henkilökuntaan, hyvään, reiluun ruokaan ja monipuoliseen viinivalikoimaan. Perheiden suosiota ravintola nauttii fiksusti makunystyröille ja kukkaroille suunniteltujen muksu- ja junnuannosten ansiosta.

Tahko työllistää
El Monte ja Tahko Span uusi italialainen ravintola työllistävät jopa 15 ravintola-alan ammattilaista ja alan huipuksi haluavaa. Haluatko mukaan tekemään hyvää työtä? Ota yhteyttä ravintola@elmonte.fi

Jätä soittopyyntö

Varaa majoitus

Tilaa uutiskirje
Lue uusin uutiskirjeemme

Tahko Spa Oy

Keitaankatu 1
FIN-73310 TAHKOVUORI
Myyntipalvelu 0600 550 147
sales@tahkospa.fi
Vastaanotto 0600 550 148
info@tahkospa.fi
(0,8 €/min+pvm/mpm)
Lääkäripäivystys
010 414 00
Tietosuojaseloste